TERUG IN BALANS

Therapeutische praktijk voor Healing, Reiki en Voetreflexologie

Wie ben ik
wie ben ik

Reeds van kinds af aan wist ik dat er meer was tussen hemel en aarde dan we met het blote oog kunnen zien. Ik kon feilloos aanvoelen hoe mensen in mijn omgeving zich voelden of wat ze dachten. Als een spons sloeg ik alles op, niet wetende hoe ik hiermee om moest gaan. Ik werd chronisch overprikkeld en kreeg allerlei fysieke klachten zoals vermoeidheid, maag- en darmontstekingen en hoofdpijn. Jarenlang probeerde ik elke vorm van therapie uit de klassieke geneeskunde, maar dat bracht slechts symptomatische verlichting, of leverde helemaal niks op.

Tot ik op een dag besloot om van koers te veranderen. Ik volgde een 4 jarige opleiding tot energetisch coach. Ik leerde om fysieke, emotionele en mentale blokkades op te heffen. Ik leerde om beperkende energieën te transformeren, grenzen te stellen, … Er ging voor mij letterlijk een nieuwe wereld open, en nog altijd blijf ik mij verwonderen over de kracht en de oneindige mogelijkheden van energetisch genezen.

Deze holistische aanpak zorgde ervoor dat zowel mijn mentale, emotionele als fysieke gezondheid steeds beter werd. Ik leerde mezelf te accepteren en lief te hebben, kreeg steeds meer voeling met wie ik echt ben, waar ik voor sta en waar ik naartoe wil. Ik maakte van mijn hoogsensitiviteit een kracht i.p.v. een last.

Ik blijf mij bijscholen, en elke nieuwe opleiding brengt weer een verdieping van mijn bewustzijn, een hogere trillingsfrequentie en een scherpere intuïtie.

Door het verlangen om andere mensen te helpen met deze vormen van energetisch genezen startte ik in 2012 met “Terug In Balans”.

Dit combineer ik met een job als therapeut in het CGG adentro Deinze.

Opleidingen: